Fashion&Beauty

Itt az új divatőrület: Mindenki a levegőből készült táskát akarja!

Sébastien Meyer és Arnaud Vaillant, a Coperni márka kreatív tervezői, minden divatbemutatójukon egy váratlan meglepetéssel szolgálnak. Gondoljunk csak a 2022-es tavaszi/nyári kollekciójukra, ahol a slágerdarab egy Gigi Hadid által bemutatott üvegfúvásos technikával készült táska volt, de említésre méltó a 2023-as tavaszi/nyári divatbemutatójuk is, ahol Bella Hadid gyakorlatilag csaknem teljesen meztelenül állt a kifutón, miközben egy csapat művész áttetsző folyadékkal fújta le testét, amelyből a végén egy lenge ruha keletkezett. A tervező páros ezúttal még tovább ment a 2024-es őszi/téli kollekciójukban az ikonikus Swipe táskájuk egy egészen meglepő formában öltött testet.

Ez lesz 2024 legmenőbb táskája?

A csillag alakú cipőktől a monolitikus táskákig, a párizsi márka átvette az intergalaktikus hangulatot, és a kifutót olyan ruhákkal töltötték meg, amelyek úgy néztek ki, mint a szkafanderek, a modellek pedig olyan gömbölyű szoknyákban vonultak, amelyek a Szaturnusz gyűrűire hasonlítottak. De volt egy ragyogó kiegészítő, ami teljesen ellopta a show-t: az Air Swipe névre keresztelt táska, amely a Föld legkönnyebb szilárd anyagából készült. De miről is van szó pontosan? A részletekért kattints a galériára!

A Coperni 2024-es őszi/téli kollekciójában a minimalista árnyalatok, az áttetsző ruhák, a body fazonú öltönyök, és a kifordított kötött pulóverek domináltak.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Haarpers Baazar, Vogue

A 2024-es őszi/téli kollekció bemutatóját állatjogi aktivisták zavarták meg, ráadásul a show végén Victoria egy meglehetősen szokatlan kiegészítővel, mankókkal jelent meg.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.