Fashion&Beauty

Vissza a padba: így járnak suliba a legstílusosabb csajok

Jöjjön az iskolai gardróbmustra!

Már be is csengettek

Újra becsengettek, és ismét kezdetét vette a tanév. A reggeli készülődés alkalmával sokszor elgondolkodom azon, hogy milyen jó is lenne az iskolai egyenruha, mert akkor nem kellene a mindennapi harcomat megvívni a gyerekkel, hogy mit vegyen fel. Általában sosem az a jó, amit előző este kiteszek. Több divatmagazin is boncolgatta már az iskolai uniformis fogalmát, amiből számtalan divatanyag készült. Az alapvető színek, formák, anyagok és fazonok szinte minden esetben hasonlóképp jelennek meg, amiből arra lehet következtetni, hogy a "jó kislány" style bizony minden ősszel hódít. Zárt felsőrészek, galléros nyakmegoldások, rakott szoknyák, merev alapanyagok, tompa színvilág, és kiegészítőként elengedhetetlen az oxford stílusú cipő, természetesen zoknival. Nézzük meg, hogy a különböző divatházak hogyan értelmezték újra az iskolai stílus fogalmát.

Konszolidált Gucci

Ritka pillanatok egyike, amikor a nagy múltú olasz divatház nem cicomázza agyon a modelljeit. Persze értem én, az iskolában ezért beírás járna. Maradnak a letisztult fazonok, a semleges színek, és a masnis megoldások, amiben nem csak az ártatlan iskolás lány szerepében tudunk tündökölni, hanem ezekben a hatalmas szemüvegekben meg tudjuk mutatni a kimondottan intelligens oldalunkat is. Abszolút stréber style.

Klasszikus Ralph Lauren

Fehér és fekete. A színek örök párosa, amik maximálisan kiegészítik egymást, ezért sem válnak el soha. Egyszerű, de nagyszerű szettek, melyek tükrözik a márka időtlenségét, melyek nem mennek ki a divatból, hiszen Ralph Lauren ruhái a klasszikus stílust képviselik. A ruhák szigorú zártságát megtöri és ezáltal fiatalossá teszi a lábvillantó miniszoknya, amit csak óvatosan az iskolában, hiszen addig, míg a padban ülünk nem látszik... csak ki ne hívjanak felelni.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...