Sokkoló fotók az Instagram sztárokról sminkelés előtt és után

Ezek a képek bebizonyítják a smink hatalmát.

Instagram és valóság

Az Instagramot végigpörgetve sokszor belebotlunk csodás nőkbe, akik a feltöltött fotókon úgy néznek ki, mintha megfestették volna őket. Hibátlan testük és gyönyörű megjelenésük milliókkal gazdagítja követőtáborukat, azonban ezek a modellek sem tökéletesek valójában. A következő összeállításban olyan kontrasztos fotókat mutatunk, amikkel a közösségi médiás jó csajok bizonyítják, hogy mekkora ereje és hatalma van a sminknek. Legtöbbjüket fel sem ismernénk anélkül.

Stephanie Absher

Stephanie nem csak azért rendelkezik közel 70 ezres követőtáborral, mert a legnépszerűbb bloggerek egyike, hanem mert sokan azt mondják, nagyon hasonlít Angelina Jolie-ra. Valóban felfedezhető néhány közös vonás közte és a színésznő között, aki elmondása szerint a példaképe is. Az alábbi fotón Steph is bizonyítja, hogy mennyit jelent egy jó minőségű alapozó és egy ügyes kéz. "Mindig is akartam csinálni egy ilyen 'fél arcos megjelenést', hogy megmutassam a smink erejét, és hogy mit tesz a szeplős bőrömmel."

Lilien Elizabeth

A fiatal blogger is beszállt a "leleplezős" projektbe, és bár valóban természetes szépség, ő is alátámasztja, hogy jelentős különbséget képezhet a smink. Az átalakulás fantasztikus, de ennek ellenére követői megjegyezték neki, hogy ne rontsa el a natúr arcát ennyi vakolattal, mert anélkül is bájos.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!