Iman egy igazi divatistennő - A 61 éves szupermodell most a H&M arca lett

A szomáliai származású legendás szupermodell pályafutása 40 évvel ezelőtt kezdődött. Bár politológusnak tanult, de a Vogue lecsapott rá, és elindította őt a modellek világába. A több évtizeden átívelő karrierje alatt filmszerepekben is megmutathatta tehetségét, majd saját kozmetikai céget alapított, és bemutatkozott divattervezőként is, egy új vonalat képviselve. Sokan az angol rocklegenda, David Bowie feleségeként ismerték, de úgy gondolom, hogy nagyon is sokat tett azért, hogy ez ne így legyen... ő a lenyűgöző Iman Abdulmajid.

Nem csak divatkampányokban láthattuk viszont az arcát

Iman arca már megihletett több kampányt is, legyen szó divatcégekről, nagy múltú divatházakról vagy olyan szervezetek felhívásáról, melyek segítik és támogatják a betegségben-szegénységben élő embereket. A gyermekek jólétéért felelős egyesületek kampányaiban is nagy szerepet vállalt.

Modellkarrierje alatt több divattervező is tekintette múzsájának: Gianni Versace, Calvin Klein, Donna Karan, vagy Issey Miyake rajongtak Iman szépségéért. Yves Saint Laurent egyszer úgy nyilatkozott "az én álmom a nő, az álom nő pedig Iman".

Azóta hosszú évek teltek el, és a szupermodell még most is gyönyörű, és bomba formában van, túl a hatodik (!!!) X-en.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!