Ilyen gyönyörű esküvői ruhákat még nem láttál: bármelyikben kimondanánk a boldogító igent

A pandémia előtt el sem tudtuk képzelni, mennyire lehet örülni annak, ami korábban olyan magától értetődő volt, mint a levegő. Bár nem tudjuk, hogy meddig tart ez az idilli állapot, próbáljuk kiélvezni minden pillanatát, és örülni annak, ami hosszú várakozás után végre megadatott. Nem aggódunk a múlton és jövőn, a jelenben élünk. Ebből a gondolatból született meg a Daalarna új kollekciója, az IDYLL, amely a játékos vonalvezetésre, a légies anyaghasználatra és a romantikus sziluettekre helyezi a hangsúlyt.

Elképesztő helyszín, gyönyörű ruhák

„Azt mondják, hogy csak akkor értékelünk igazán valamit, ha elveszítjük. Ezt az állítást az elmúlt időszak teljes mértékben igazolta. Nagyon itt volt már az ideje annak, hogy az esküvők újra a gondtalanságról és a felhőtlen örömről szóljanak, hogy a menyasszonyok fellélegezhessenek és az egész nap egy óriási örömünnep legyen. Ez a felszabadult, könnyed, őszinte boldogságtól átitatott hangulat volt a legfőbb inspirációm az új IDYLL kollekció készítésekor” – meséli Benes Anita.

Menyasszonyi ruhák esküvő daalarna

Ehhez az elképzelt idillhez tökéletes helyszínt szolgáltatott a fertődi Esterházy-kastély páratlan kertje. A kastély parkja és a kapcsolódó táj a barokk kertművészet európai léptékkel mérve is nagyszabású, példaértékű megjelenése, amelynek egyik ékköve a több mint száz méter hosszan elterülő Cziráky Margit Rózsakert. A több száz színes, illatos rózsa játékossága visszaköszön a kollekció akvarellszerű printjein és pöttyös anyagain is, míg a romantikus hangulatról a puffos ujjak és a légiesen libbenő tüllök gondoskodnak.

Lapozz, és nézd meg a gyönyörű ruhákat!

Oldalak

  • 1
  • 2