Így ápold a szőke tincseket!

A napsütéses idő megérkeztével a szőke haj még több ápolást igényel, így nem árt pár fontos apróságot megjegyezni. Következzen pár hasznos tipp a szösziknek!

A megfelelő árnyalat

Ha most akarsz kiszőkülni, akkor mindenképpen kérd fodrász segítségét, hisz ez az a szín, amit otthon szinte lehetetlen ízlésesen kikeverni. A legtöbb hajfesték nem fest olyan tökéletesen a tincseken, mint a dobozon, így itt is sok esetben van szükség egy kis rásegítésre. Ha már szőke a hajad, akkor érdemes választani a meleg vagy a hamvas árnyalatok között, hisz nem mindegy, hogy melyik áll neked természetesebben.

Szép szőke

A nyár beköszöntével érdemes tényleg átváltani a szőke hajúak számára készült termékekre. Ezek a samponok és balzsamok olyan anyagokat tartalmaznak, melyek elnyelik a csapvízben lévő kalciumot és magnéziumot, így a hajad természetesen csillogó lesz.

A törés ellen

A hidrogénezett hajat heti rendszereséggel kezeljük pakolással, hisz ez esetben vannak a legtöbb igénybevételnek kitéve a tincsek, melyek így könnyen kiszáradhatnak, törhetnek. Mindig olyan terméket válassz, ami táplál, de nem nehezedik el tőle a hajad.

Fotó: hairfinder.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!