Így alakítsd a napszemüveged a saját stílusodhoz! - Gyors és könnyű inspiráció

Ezzel a szuper ötlettel megunt vagy régi napszemüvegünket új és igazán trendi formába hozhatjuk. Ha van egy kis szabadidőnk, elő a barkácseszközökkel és indulhat a nagy átalakítás. Csak legyünk kreatívak és merítsünk ihletett ebből a tippből!

A stílusodra hangolva

​A tökéletes napszemüveg megtalálása hosszú keresgélés eredménye, ám ezzel a szuper ötlettel csak a tökéletes fazont kell megtalálnunk, a stílusa már rajtunk múlik. Ha szeretjük a feltűnő darabokat, akkor ne fogjuk vissza magunkat a dekorálásban és ne feledkezzünk meg a fesztiválszezonra is készíteni egyet.

Elkészítés

​1. lépés​

Szerezz be minden olyan kiegészítőt, amit fel szeretnél applikálni a keretre. Számtalan apróság közül válogathatunk a kézműves boltokban, legyen szó gyöngyről, díszkövekről, virágokról vagy apró szegecsekről. Ezeken kívül magára a szemüvegre és egy ragasztópisztolyra lesz szükségünk.

2. lépés

Indulhat a ragasztás! Tervezd meg, hogyan képzeled el az új napszemüvegedet, és szépen sorban ragaszd fel a különböző elemeket. Haladj belülről kifelé, és mindig várd meg a száradási időt.

Fotók: creativelive.com, pinterest.com

Oldalak

  • 1
  • 2