Fashion&Beauty

Húsz napig nem mosott hajat a fiatal nő: szavakkal leírhatatlan, mi történt vele

Puszta kíváncsiságból változtatott a hajápolási rutinján, azonban egyáltalán nem várt ilyen átütő eredményt.

Az öntisztulás elméletében bízott

Különleges kísérletbe fogott egy ifjú TikTok-felhasználó: Mum Imogen, aki a népszerű videómegosztó portálon @imogenation néven tesz közzé különböző tartalmakat, a közelmúltban úgy döntött, radikálisan változtat eddigi hajápolási szokásain - írja cikkében a Mirror. Imogen eltökélte, hogy kipróbálja a hajtréning nevű trendet: a folyamat lényege, hogy a két hajmosás közötti időt 30 napra kell növelni. Az öntisztulás elmélete szerint a fejbőr egy bizonyos idő elteltével automatikusan alkalmazkodik a ritkább hajmosáshoz, kevesebb olajat termel, így az emberi haj eleve kevésbé zsírosodik. Imogen azonban nem 30, mindössze 20 napig hagyott fel a hajmosással, a kísérlet végén mégis olyan átütő eredményt tapasztalt, amilyenben nem is reménykedett. Kíváncsi vagy a részletekre? A cikk a galériában folytatódik!

A fiatal nő a 20 nap elteltével azt tapasztalta, hogy haja ragyogóbb, puhább, és sokkal kevésbé zsírosodik, mint korábban.
Kattints a további képekért!

Az "összecsíptetett haj” egy szuper szépségtrükk, ami megrövidítheti a reggeli készülődést. Adunk egy másik szuper tippet is, amelynek segítségével szintén dúsabb hatást érhetsz el.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az uralkodó egy szívbemarkoló gesztussal kedveskedett Meghan Markle-nek, aki azonban két szóval letudta Károly megható felajánlását.
Lifestyle
Komoly pénzügyi problémákkal találja szembe magát rövidesen három csillagjegy a horoszkóp szerint. Eláruljuk, kik ők.
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?