Hosszú Katinka egyszerűen káprázatos - Lecserélte az úszódresszt

Ritkán látjuk így az úszónőt.

Hosszú Katinka az utóbbi időben nagyon belejött az öltözködésbe, egyre gyakrabban láthatjuk őt elegáns és kifejezetten sikkes darabokban. Aki rendszeresen sportol, az tudja, hogy nem mindig olyan könnyű kecsesnek kinézni ilyen hatalmas izmokkal. Katinkának azonban sikerült.

Egy olimpiai bajnok is tud elegánsan öltözni

Hosszú Katinkában azt (is) szeretjük a legjobban, hogy egy erős és eltökélt nő, aki kinéz magának egy célt, és mindent megtesz azért, hogy elérje. Ehhez pedig egy hasonlóan erős fizikum társul, Katinkát nem véletlenül nevezik „Iron Lady”-nek. A sportos alkatú nőknek pedig gyakran okoz problémát, hogy igazán nőiesen és kecsesen öltözzenek fel elegánsabb eseményekre, de Katinka mostanában nagyon ügyesen megoldja a dolgot. Ezúttal a Madách Színház meghívására cserélte elegáns ruhára az úszódresszét. A társulat ugyanis meginvitálta az Olimpiai Bajnokok Klubját Az operaház fantomja című előadásukra. Úszóbajnokunk pedig egy csodaszép fekete overálban és ezüst nyakékben érkezett, amit a védjegyévé vált féloldalas frizurával dobott fel.

13 olimpiai arany tulajdonosai egyetlen fotón

Keleti Ágnes, Kőbán Rita, Hosszú Katinka, Varga Dániel, Tatai Tibor, dr. Nébald György és felesége, Mincza Ildikó összesen 13 olimpiai aranyat nyertek kis hazánknak.

Lapozz, és nézd meg, hogyan öltözködik Katinka a mindennapokban!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!