Ez hiányzik a gardróbodból: Mutatjuk, mit szerezz be a csillagjegyed szerint

Mutatjuk, mi hiányzik még a szekrényedből.

A csillagjegyed megmondja

A saját stílus megtalálása nem könnyű, hiszen annyi különböző darab közül válogathatunk a boltokban. Ám a megfelelő ruhák kiválasztásánál nagy segítségünkre van a csillagjegyünk, hiszen a horoszkópunk nem csak a személyiségünket, de az ízlésvilágunkat is befolyásolja. Mutatjuk is, mi hiányzik még a szekrényedből a csillagok szerint.

Kos

A 80-as évek túlméretezett blézerei kihagyhatatlanok a merész és bátor Kos számára. Ideje a határozott és szigorú megjelnésükbe csempészni egy kis lazaságot, elvégre 2019 a változás éve.

Bika

A Bikák kedvence kétségkívül a bőrdzseki. Azonban itt az ideje beruházniuk egy ballonkabátra, és becsempészni az életükbe az eleganciát. Ezzel végre elérik azt a luxusmegjelenést, amiért egyébként odavannak.

Ikrek

Egy egyedi, bohókás és feltűnő táska remekül kifejezi a szétszórt és művészi Ikreket. Érdemes olyan darabot választaniuk, ami nem egy klasszikus megoldás, hiszen ennek a jegynek különösen fontos, hogy mindig a figyelem középpontjába kerüljön.

Rák

A Rák számára fontos, hogy a megjelenése érzéki legyen és elbűvölő. Egy ultranőies, fordris piros ruhánál jobban semmi sem hiányzik a gardróbjukból, amivel a szexi oldalukat is megtudják mutatni a világnak.

Oroszlán

Az Oroszlány egy nagyon magabiztos jegy, aki általában emiatt mindig nagyon boldog is. Ő azonban ennyivel nem elégszik meg, azt szeretné ha a körülötte lévőket mind elbűvölné, és nekik is örömöt okozhatna. Egy sárga ruhánál nincs is jobb választás számára, hogy méginkább pozitív és uralkodói kisugárzása legyen.

Szűz

Egy minimalista, hátul masnival vagy szexi pánttal díszített pont az, amiben a stílusos szűz jól érzi magát.

Mérleg

Itt az ideje, hogy a mindig letisztult Mérleg kicsit kilépjen a komfortzónájából, és kicsit új irányt vegyen a stílusa. Ideje beruháznia egy pöttyös, igazán szexi darabra, amivel még több elismerő pillantást tudhat majd a magáénak.

Skorpió

A Skorpióknak is érdemes nyitni az új trendek felé. A fekete, sötét ruháiktól nem kell megválniuk, ám azokat érdemes feldobniuk egy extrém, nem megszokott lábbelivel. Egy kígyómintás cipő például remekül feldobja az egyszerű outfitjüket.

Nyilas

A Nyilas számára a legfontosabb a kényelem, hiszen nem tud megülni a fenekén, állandóan úton van. Ám ahhoz, hogy jól érezze magát, biztosítania kell magának az olyan darabokat, amik trendik ugyanakkor nem akadályozzák a rohanásban. Ilyen például egy színes hátizsák, amibe bérmit bepakolhat, és nem foglalja le semmi a kezeit.

Bak

A Bakok élvezik az életet, számukra az első és legfontosabb szabály az, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Mivel elsősorban a sportcipők rajongói, ezért érdemes beszerezniük egy stílusos sportcipőt, amiben jobban érzik magukat.

Vízöntő

A kreatív és kísérletező Vízöntőt nem kifejezetten érdekli, mások mit gondolnak róla. Neki érdemes bevállalnia a neon zöld, kényelmes tavaszi biciklinadrágos trendet, hiszen ha más nem is, ő biztosan stílusosan tudja viselni.

Halak

A Halak egy végtelenül romantikus, fantáziadús érzelmekkel teli csillagjegy, aki vágyik az egyediségre. Nincs is számára jobb választás egy kövekkel díszített szandálnál, amiben ki tudja fejezni önmagát.

Nem maradunk bennük észrevétlenül, az biztos.

Leadfotó:123rf

Oldalak