Szenzációsan dögös az 51 éves Helena Christensen, a 20 évesek irigykednek az alakjára

A szupermodell az egyik legkeresettebb nő volt a szakmában a '90-es években, de máig egy igazi díva és egy valódi ikon, aki 50 felett is bombázó.

A '90-es évek szupermodell nagyágyúi

Ha a modell szakmáról van szó, mindenki tudja, hogy a '90-es évek nagyágyúi - mint például Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Stephanie Seymour vagy épp Helena Christensen - azok a példaképek, akik máig a legkiemelkedőbb ikonok a kifutókon. Bár sokan közülük visszavonultak - csúnya szóval élve kvázi kiöregedtek az iparból -, így 30 évvel később se nagyon panaszkodhatnak, hiszen valóságos dívákról beszélünk. Ők mindannyian magasra tették a mércét anno, és bár az utánpótlás olyan népszerű nők személyében érkezett meg, mint Gigi és Bella Hadid, Kendall Jenner, Hailey Bieber vagy Kaia Gerber, az eredeti gang örökre beírta magát a divattörténelembe.

Cikkünkben ezúttal az 51 éves Helena Christensenről lesz szó, aki nemrég a párizsi divathéten lépett ismét kifutóra hosszú idő után, hogy a Balmain márka legfrissebb kreációit mutassa be. A híresség 50 felett is bombázó, ezt mik sem bizonyíthatnák jobban, mint az Instagram-oldalán lévő fürdőruhás képei, melyektől elájulnak a rajongók. A sztárnak még most is olyan alakja van, amit a 20 évesek megirigyelhetnek, kisugárzása pedig csak tekintélyt parancsolóbb lett az esztendők során.

Cikkünk folytatódik a következő oldalon...

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!