Fashion&Beauty

Hasznosítsd újra feleslegessé vált kozmetikumaid!

A környezettudatos alapelveket már mind betéve tudjuk, nem égetjük feleslegesen a villanyt, szelektíven gyűjtjük a szemetet és elzárjuk a csapot fogmosás közben. Azonban van egy dolog, mely eszünkbe sem jut, holott magunk számára is sokat spórolhatunk, ha odafigyelünk erre az apróságra.

Ne hagyjuk veszni egyetlen cseppet se!

Fogadni mernék, mindannyiunk fürdőszobájában halomra állnak a félig üres samponos és krémes dobozok, mert nem olyan volt a hatása, mint reméltük, nem tetszett az illata, vagy csak időközben újat vásároltunk és az előző ott maradt félig elhasználtan. Később ezeket a dobozokat, mikor úgy véljük, lejárt a szavatosságuk, vagy már úgysem nyúlnánk hozzá, a kukába hajítjuk. Ezzel erősen szennyezzük a környezetet, hiszen a kozmetikumok vegyi anyaga nem a természetbe való, így szelektálás előtt, érdemes kimosni a flakonokat és úgy kidobni. Másrészről, ami lássuk be, nagyobb aggodalommal tölt el minket, pazarlunk, hiszen a félig elhasznált testápolóért így a dupláját fizettük, mint amennyi hasznunk származott belőle. Ám, eredeti rendeltetésük mellett, sok másra is felhasználhatjuk ezeket a termékeket, nem kell, hogy a süllyesztőben végezzék.

Fotó: technotes.alconox.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...
Lifestyle