Fashion&Beauty

Hasznos tippek szemsminkhez

Szemed sminkelésénél rengeteg dologgal lehet trükközni: szemhéjtus segítségével például meg tudod változtatni szemed formáját, de ha nagyobbnak szeretnéd láttatni szemeidet vagy túl vékonyra szedted a szemöldököd, arra is van megoldás.

Nagyobb szemek
Húzd ki az alsó szempilláid belső részét fehér ceruzával! Ettől nem csupán nagyobbnak fog tűnni a szemed, hanem ragyogóbbnak is.

Túl vékony szemöldök
Először használj a szemöldöködnél egy árnyalattal világosabb szemöldökceruzát, mellyel megrajzolod a szemöldököd kívánt vonalát. Ezután vigyél fel a hajad árnyalatával megegyező szemöldökport, melyet a tartósabb hatás érdekében szemöldökfixáló géllel rögzíthetsz.

Szempilla szétválasztás
Olcsó szempillaspirállal is varázsolhatsz magadnak dús pillákat! Miközben az egyik kezeddel a szempilláidon áthúzod a spirált, a másikkal tegyél a felső szempillavonaladhoz egy vastagabb papírt, és ennek mentén húzd végig a szempillaspirál keféjét a pilláidon, mintegy kitámasztva azt. A szempilláid így sokkal inkább szétválnak majd, és dúsabb hatást érhetsz el.

Extra tusvonal
Mielőtt a felső szemhéjadon meghúznád a tusvonalat, a felső szempilláid belső felét húzd ki fekete szemceruzával. Kicsit besatírozhatod a pilláid tövét is, mert oda úgyis kevésbé ér el a szempillaspirál. Ezután húzd meg a külső részen a tusvonalat. Így, mivel a külső és belső vonal egybeolvad majd, a pilláid sokkal dúsabbnak, szemeid pedig igézőbbnek fognak tűnni.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...