Fashion&Beauty

Három top sneaker trend a tavaszi szezonra

A tavasz beköszöntével nem csak a természet, de a divatvilág is megújulásra vágyik. Az új évszak érkezése új trendeket is magával repít, nyilvánvalóan a sneakerek frontján is. Lássuk, melyek azok a modelltípusok, amelyek idén tavasszal a figyelem középpontjába kerülnek.

Miben rejlik a tavaszi sneaker trendek varázsa?

A sneaker, vagyis a sportcipő már régóta nem csak az edzőtermekben és a futópályákon kap helyet, hanem az utcai divat egyik meghatározó darabjává is vált. A kényelem és a stílus tökéletes ötvözeteként a sneaker azok számára is ideális választás, akik a hétköznapok során is szeretnének trendin és kényelmesen öltözködni. Ez a cipőtípus igazi divatikon lett az utóbbi években, évtizedekben, így a lehető legmenőbb összeállításokhoz is tökéletesen illik egy megfelelően kiválasztott darab.

Milyen sneaker trendek hódítanak idén tavasszal?

  • A fenntarthatóság jegyében – a fenntartható divat iránti igény egyre erősödik, ami a sneaker iparágat sem kerüli el. A MODIVO webáruház számos környezettudatos anyagokból készült sneaker cipőt kínál, és ezek a modellek nemcsak stílusosak, de a bolygónk védelmét is szolgálják. Legyen szó újrahasznosított műanyagból, organikus pamutból vagy biológiailag lebomló komponensekből készült párokról, a zöld sneaker trend idén tavasszal is erőteljesen jelen lesz.
  • Vissza a jövőbe – retró láz – az 1990-es évek és a 2000-es évek elejének sneaker modelljei újra előtérbe kerülnek. Ezek a markáns és gyakran színes darabok kiválóan illeszkednek a mostani retró divathoz, hozzáadva egy kis nosztalgikus bájt a mindennapi megjelenéshez. A MODIVO sneaker platformján megtalálhatók azok a klasszikus modellek, amelyek újraírják a divattörténetet, és biztosítják, hogy minden lépésünkkel stílusosan tűnjünk ki.

  • Technológiai innováció a kényelemért – a modern technológiák beépülése a sneaker dizájnba nem újkeletű, de idén tavasszal új szintre emelkedik. A légáteresztő anyagok, az energia-visszanyerő talpak és a testreszabható illeszkedés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a sneaker ne csak stílusos, de rendkívül kényelmes viselet is legyen. Akár hosszú távú városi sétákról, akár egy egész napos rendezvényről van szó, a technológiai innovációval készült sneakerek garantálják a kényelmet és a teljesítményt.

Miért válasszunk sneakert tavaszra a MODIVO kínálatából?

A MODIVO kínálatában megtalálható sneaker kollekció tökéletes választás azok számára, akik nem csak a legfrissebb trendeket szeretnék követni, de fontos számukra a kényelem és a fenntarthatóság is. Akár a retró stílusú modelleket részesítjük előnyben, akár a legújabb technológiai innovációkat keresünk, a MODIVO.hu oldalon mindenki megtalálhatja a tökéletes tavaszi sneakert.

Tavasz közeledtével érdemes tehát újraértékelni sneaker kollekciónkat, és helyet szorítani a szekrényünkben azoknak a daraboknak, amelyek nem csak divatosak, de a fenntarthatóság és a komfort szempontjából is kiemelkedőek. Az idei tavaszi sneaker trendekkel így biztosak lehetünk abban, hogy minden lépésünkkel trendik és környezettudatosak maradunk.

Fotók: Envato Elements

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.