"Egy nő számára az a csapda, ha tökéletes akar lenni" - Harkó Dettyvel beszélgettünk

Harkó Detty és a divat kapcsolata nem friss szerelem. Korábban modellkedett, jelenleg a divattervezés teszi ki ideje nagy részét, de mindemellett édesanya is. A Femcafe Birthday Nighton debütál legújabb kollekciója, amit eddig még sehol sem láthatott a közönség. E jeles alkalomból faggatuk ki őt magánéletről, karrierről és még sok minden másról.

Mit szóltál, amikor felkerestünk, hogy mutasd be új, őszi-téli kollekciódat a Femcafe Birthday Night keretein belül?

Ez lesz az első bemutatóm, így amikor megkerestetek, majd’ kiugrottam a bőrömből! Igazán megtisztelőnek éreztem, hogy a Femcafe felkért. Köszönöm ezúton is a lehetőséget!

A Femcafe egyik alappillére a Fashion&Beauty rovat. Neked mi tetszik a legjobban benne?

Sokszínű, impulzív és naprakész. Szeretem az aktuális divatba betekintést nyújtó rövidebb, könnyen fogyasztható cikkeket és az átfogóbb, divattörténelmi írásokat is! A Femcafe divatrovata kellően sokszínű, a divatvilág minden szegmensét igyekszik bemutatni a kisebb kézműves tervezőktől kezdve a nagy divatházakon keresztül, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Milyen az a nő, akinek tervezel?

Határozott, de olykor hezitál. Bátor, de olykor fél. A harkodetty-nő az a nő, akinek a tökéletessége a tökéletlenségében rejlik.

Ha a Femcafe női testet öltene, milyen ruhát terveznél neki?

Hiszek az egyszerű dolgok nagyszerűségében, nagyon közel áll hozzám a minimál a klasszikus sziluettekkel. A megtestesült Femcafe-Nőnek egy elegáns, nőies, nem kihívó, de mégis szexi ruhát képzelek el.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!