Így tudod beszárítani otthon a hajad egyszerűen - Nem kell a fodrász

Adunk néhány tippet, hogy házilag is szalonszépségű frizurád lehessen.

Tökéletes frizura házilag

Azt szokták mondani, a tökéletesen beszárított frizura nem véletlenül történik. A szakemberek tudatában vannak olyan hasznos és követendő technikáknak, melyekkel mi is kifogástalan végeredményt kaphatunk házilag, és még csak be se kell jelentkeznünk a fodrászhoz. Ezúttal adunk pár tippet, amik segítenek, hogy magadnak otthon is szalonszépségű hajat tudj varázsolni.

Szárítási tippek

Mielőtt belevágunk a tippekbe és videón megmutatjuk az egész formázási folyamatot, íme néhány alapvető tanács, amit a szárításkor érdemes megfogadnunk:

  • ha csak simán megszárítjuk a hajunkat, akkor célszerű a legalacsonyabb hőfokozaton és sebességgel kezdeni, így nem melegszik túl a hajunk, azonban a beszárítás esetében muszáj, hogy - ha nem is a legmelegebb fokozaton - legalább a közepes hőmérsékleten kezdjünk neki a dolognak, a sebességet pedig szintén kapcsolhatjuk magasabbra;
  • tartsuk 15 cm-re a hajszárítót;
  • a folyamat végén szárítsuk át a hajunkat hideg levegővel, ez ugyanis nem csak a szerkezetnek tesz jót, de fixál is - biztosítja, hogy a frizuránk a helyén maradjon.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: YouTube

Oldalak

Szólj hozzá Te is!