Utcáról a kifutóra: elképesztően dögös modell lett a hajléktalanból

Ilyen egy nem mindennapi átalakulás.

Hajléktalanból lett modell

Teljesen megváltozott a hajléktalan gördeszkás élete, miután lehetősége volt találkozni a szupermodell Kendall Jennerrel és Gigi Hadiddal. A sármos John Economou nem olyan régen még a kaliforniai Venice Beach-en aludt, most pedig már a kifutókon találkozhatunk vele.

Kendall és Gigi felkarolta

A 20 éves srác akkor találkozott a két szupermodellel, amikor egy reklámot forgattak Venice Beach területén. "Csak relaxáltam a parton, néztem a hullámokat, amikor odajöttek piknikezni. Ellepték őket a sirályok a kaja miatt, így elriasztottam a madarakat. Egyikük megjegyezte, hogy helyes vagyok, és beszélgetni kezdtünk" - emlékezett vissza egy korábbi - a Daily Mailnek adott interjú során a fiú. Kendallt és Gigit lenyűgözte a jóképű John és meghatotta őket az élettörténete, és segítettek neki felvenni a kapcsolatot az egyik legnevesebb ügynökséggel, a Two Managementtel, akik azonnal szerződtették.

Előtte is modellkedett

John már korábban is modellkedett, és azért ment Los Angeles-be, hogy komoly ügynökséget szerezzen. Amikor mindezt kifejtette, a lányok azonnal segíteni akartak rajta. "Azt mondták, be tudnak engem ajánlani egy céghez, a Two Managementhez, akikkel ma együttműködöm" - mondta. Hozzátette, ez egy őrületes sztori, és nagyon hálás mindenért. "Csak jó időben voltam a megfelelő helyen" - jelentette ki.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!