Haj, smink, köröm és beauty tippek - Segítünk, hogy tartani tudd a lépést az őszi trendekkel

Ahogy az évszakok, úgy az aktuális trendek is évről-évre változnak, s nincs könnyű dolga annak, aki lépést akar tartani velük. Éppen ezért mi most összegyűjtöttük az idei ősz legmeghatározóbb trendjeit, inspirálódj velünk te is!

A legtrendibb hajszín

Az évszak hajszíntrendjét a burgundi nyerte, és ha minket kérdeztek, kevés ennél dögösebb árnyalatot láttunk eddig. Tökéletes a közelgő hűvös szezonra, ráadásul minden bőrtónushoz passzol. Könnyen lehet játszani különböző árnyalataival, lehet élénkebb vagy visszafogottabb, de kérhetsz akár teljes festést vagy ombrés és "copacabana" melíros verziót is.

Íme pár inspiráló példa arra az esetre, ha már kérnéd is az időpontot a fodrásztól.

A tökéletes smink

Az idei ősz "tök"életes sminkjét az évszak kedvenc növénye ihlette, s bármilyen furán is hangzik, a tök színének különböző árnyalataiból készített sminkek kifejezetten elegánsak, ráadásul remekül passzolnak az évszak barnás-vöröses színeihez is. Kedvünk szerint vegyíthetjük csillámporral vagy más őszi színekkel is, egy erős tusvonal pedig csak még hangsúlyosabbá teszi ezt az amúgy is szuper sminket.

Még több dögös-tökös sminket itt találsz!

A post shared by Naomi Giannopoulos (@vegas_nay) on

A legszebb köröm

Ahogy láthattuk, az idei ősz szereti a drámai sminkeket, amikhez most a körmöd is passzolni fog, tekintve, hogy az új trend a foltos, füstös névre hallgat. Kérheted fekete, vagy szürke alapra is, de létezik belőle színes, sőt szuperelegáns fehér változat is. A lehetőségek tárháza végtelen, mi legszívesebben az összeset kipróbálnánk.

Nézd végig te is a lehetőségeket!

Kipróbált beauty tippek

A hűvös idő beköszöntével érdemes változtatni néhány szépségápolási rutinon és a tökéletes megjelenés érdekében odafigyelni pár apróságra. Tudtad például, hogy a repedezett ajkak legjobb ellenszere a méz? És azt, hogy a hűvös évszak beköszöntével mindenképpen érdemes lecserélned az eddig használt arckrémedet?

Még több bevált szépségtippért kattints ide!

Ha ez még nem volna elég... (x)

Még több inspirációért és a legújabb őszi trendekért látogass el a www.szepsegsztorik.dm.hu oldalra, ahol neves beauty bloggerek és vásárlók oszthatják meg egymással tapasztalataikat a drogériában kapható szépségtermékekről, de szuper trükköket és bevált szépségpraktikákat is elleshetsz tőlük.

Fotók: Instagram; Leadfotó: foochia.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!