Könnyed, nyári, frissítő - öt szuper gyümölcsös parfüm a szezonra

Nem vagyunk egyformák, és ez így van rendjén, így nemcsak a divatban és az öltözködésben, hanem a parfümválasztásban is nagyon eltérőek lehetnek a preferenciáink. Mi például egyaránt kedveljük a fűszeres, kicsit erősebb és a lazább, frissebb, gyümölcsösebb illatokat - és mivel a szezonban inkább utóbbiak lesznek porondon, hoztunk néhány szuper darabot a kategóriában.

Gyümölcsös illatok

A parfüm olyan, mint az öltözködés - mindenki mást visel szívesen. Vannak, akik a fűszeresebb, erősebb, karakánabb illatokat kedvelik, míg mások a könnyedebb, virágosabb, frissebb és az édesebb, gyümölcsös változatokat részesítik előnyben. Most utóbbi kategóriából válogattunk termékajánlónk keretében, ugyanis a nyári szezon inkább a lazább eszenciákat preferálja. Ezekből akár még az EDT-k (eau de toilette) is jöhetnek, hiszen ezek kevésbé tömények, mint az EDP (eau de parfum) verziók (igaz, nem is olyan tartósak, de ebben az évszakban és a forró melegben talán tök mindegy).

"Jegesen friss, a gránátalma lédús és színes magjaira emlékeztet. Az illat, melyben a magnolia, a bazsarózsa, a lótuszvirág buja elegye a borostyánnal keveredik." (Douglas, Versace Bright Crystal, 19 600 HUF, 30 ml)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak