Ha már az arc nem látszik, a haj legyen mutatós - 5 szexi fonat tavaszra

Ha már az arcunkat és a sminkünket eltakarja a maszk, akkor ideje a hajunkra összpontosítani, és abból kihozni a legtöbbet. Nézd meg extra fonat tippjeinket!

Újra trendi

Visszajött a divatba a fonat, amely több lehetőséget rejt magában, mint valaha. Ma már számtalan formáját ismerjük, és igen menő viselet akár a hagyományos verzió, de hódít a halszálka, a kukorica - vagy parketta, ki hogy ismeri - is. Elég csak pár alkalommal elkészíteni őket, nem sokkal utána már rutinból fog menni a tökéletes fonás. Ha már a sminket eltakarja a kötelező maszk, több időnk marad a hajra, és néha egy-egy látványos, extra nehéznek tűnő fonat fele annyi idő alatt megvan, mint a nappali make-up. Ha még kezdő vagy a fonás világában, íme itt van máris 2 hét, amikor tökéletesre fejlesztheted a technikádat, ha pedig már haladó szinten mozogsz, akkor remélhetőleg új erőre, inspirációra kapsz összeállításunk hatására. Akár egy újabb nap a melóban, akár kirándulás a napi program, esetleg csak egy csábító szelfi a közösségi oldalakra, ha már az ország egy része otthonába zárva a neten szörföl, itt az ideje, hogy látványos frizurákat varázsolj!

A dupla parketta, amely copfba torkollikm kifejezetten szexi és praktikus megoldás, akár egy, akár két tincsből csinálod. Ezzel a megoldással látványos a fejtetőn lévő rész, mégis látható marad a hossza is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!