Fashion&Beauty

Gyönyörű frizuraötletek, melyek rövid hajból is könnyedén elkészíthetőek

A rövid frizurák merészek, bátrak és vagányak, emellett pedig általában eszméletlenül jól néznek ki. Ami pedig a legnagyobb tévhit velük kapcsolatban, hogy nem lehet legalább annyiféle frizurát készíteni belőlük, mint a hosszú tincsekből.

Kreatív és vagány

Mostanság rengeteg sztár választ rövidebb frizurát, legyen szó akár Hailey Bieber-ről, vagy éppen Florence Pugh-ról. Ez azért is jó, mert stílusos megjelenésükből bőven meríthetünk inspirációt, igazán bebizonyítják, hogy egy rövid fazont is lehet változatosan viselni. Hajfonatok és kiegészítők… ezerféleképpen feldobhatod rövid frizurád. Mutatjuk, hogyan!

Apró fonatok Az arckeretező, aprócska fonatok játékosságot és könnyedséget csempésznek rövid frizurádba. Nem mellesleg pedig elképesztően aranyosan mutatnak!
Kattints a további képekért!

Meglepő hajápolási trükkre esküszik Jennifer Aniston - a színésznő azt vallja, ettől sokkal fényesebbek, erősebbek és puhábbak lesznek a tincsei.

Leadfotó: Pexels, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.