Fashion&Beauty

Gyémántként fognak ragyogni ajkaid, ha kipróbálod ezt az új TikTok trendet!

A gyönyörű, csillogó sminkek már régóta nélkülözhetetlenek, legyen szó egy romantikus vacsoráról, vagy éppen egy elegáns munkahelyi rendezvényről. Nem kell azonban különösebb alkalom ahhoz, hogy ajkaidat egy gyémánthoz hasonlóan ragyogóvá varázsold.

A gyémántként csillogó ajkak titka

Néha mind szeretünk csillogni, akár a mindennapokban is. Persze nem szabad túlzásba esnünk, a diszkógömbként tündöklő szájfények talán nem éppen a rohanó, irodai hétköznapokra lettek kitalálva, egy kis csillogás viszont még belefér és talán a kedved is jobb lesz, ha a tükörbe nézve egész nap gyönyörködhetsz ajkaid ragyogásában. Ezzel az új TikTok trenddel bármely napod csillogóvá varázsolhatod, akár a legegyszerűbb hétköznapi rutinodba is beépítheted! Olvass tovább, ha kíváncsi lettél!

Szerencsére nincs szükség fájdalmas eltávolítást igénylő gyémántkristályok felhelyezésére ahhoz, hogy ajkaid ragyoghassanak. Az új trend drágakőhöz hasonlóan csillogóvá varázsolja ajkaidat, de eléggé visszafogott ahhoz, hogy akár a mindennapokban is viselhesd. Néhány extrémebb trendet leszámítva egyébként az elmúlt időszakban a visszafogottabb trendek törtek leginkább előre a közösségi médiában, különösen pedig a TikTok-on. A legújabb trend pedig az elmúlt hónapok divatjainak talán legjobb tulajdonságait ötvözi – az ajkak krómfényű csillogását, mégis természetes, visszafogott hatást.
Kattints a további képekért!

Az ajkunk ápolására is érdemes kiemelt figyelmet fordítanunk.

Leadfotó: Unsplash, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.