Fashion&Beauty

Grace Kelly unokája volt a párizsi divathét egyik legszebbje: a 36 éves Charlotte úgy tündökölt, mint egy igazi hercegnő – fotók

Grace Kelly unokája, Charlotte Casiraghi káprázatosan festett a párizsi divathéten.

Különleges belépőjére sokáig fogunk még emlékezni

Grace Kelly tündöklő filmcsillagból lett monacói hercegné, akit az egész világ imádott. Kisugárzása és szépsége messzi földön híressé tette őt, kivételes génjeit pedig lányai, valamint unokái is örökölték. Korábban már írtunk Karolina hercegnő 36 éves lányáról, Charlotte Casiraghi-ról, aki 2020 óta a Chanel nagyköveteként tevékenykedik – idén januárban a párizsi divathét egyik legemlékezetesebb pillanatát is ő biztosította, ugyanis a divatház bemutatóján lóháton ülve vonult végig a nézőközönség előtt. A néhai hercegné unokája a napokban a Chanel 2023-as tavaszi/nyári kollekciójának bemutatóján is részt vett, és olyan elbűvölően nézett ki, hogy arra nincsenek szavak.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.