Kulcsár Edina után mindenki megfordult a Glamour-gálán, szenzációsan nézett ki

A gyönyörű üzletasszony, modell, édesanya Az év vállalkozója kategória díját is hazavihette.

Glamour WOTY 2020

Szeptember 24-én rendezték az idei Glamour Women of the Yeart a Várkert Bazárban. Az eseményen szokás szerint a sztárvilág apraja-nagyja összegyűlt, hogy egy kicsit kiszakadjanak az utóbbi hónapokban szerencsétlenül megváltozott hétköznapokból. A rendezvényre érkezett hírességek egytől-egyig kitettek magukért, fantasztikus ruhákban láthattuk őket - galériás összefoglalónkat ide kattintva megnézheted. Bár tényleg mindenki gyönyörű volt, akadt olyan, aki még így is kitűnt a tömegből. Ezúttal rengeteg szem szegeződött az egykori szépségkirálynőre, Kulcsár Edinára. A csinos influenszer-modell Az év vállalkozója kategória díjának elnyeresével bizonyította, hogy nem csupán két gyerek édesanyjaként, boldog feleségként és nőként állja meg a helyét, hanem az üzleti életben is sikeres. Az esten mindenki megfordult utána, az ő szettje mellett képtelenség volt elmenni szó nélkül, szenzációsan nézett ki.

Kulcsár Edina ruhája vitte a prímet a gálán

Edina egy interjú keretében beszélt nekünk ruhaválasztásáról, arról, miként viselte meg vállalkozását a Covid, valamint kiemelte, családja és főként szerető férje, Csuti állandó támogatása nélkül ő sem lehetne ott, ahol. Galériánkban megnézheted, milyen dögös volt a sztáranyuka a gálán.

Edina egy Kerényi Virág - akit egyébként szintén jelöltek Az év divattervezője kategóriában - kreációt választott a gálára, rendkívül különleges volt. Maga a fekete alapon köves ruha is megállta volna a helyét, de a hozzá illő kabáttal és csizmával 10 pontosra sikerült a gyönyörű sztár szettje, aki elárulta nekünk, hogy az utolsó pillanatban döntött a szuper outfit mellett. "Az egyik barátnőm követi Virágot, és ő mondta, hogy annyira menő szettjei vannak, miért nem beszélek vele... utána átküldte ezt az összeállítást, annyit mondott, hogy ez egy nagy lábú lányra készült... Mondtam, hogy 41-es a méretem, aztán erre már csak annyit válaszolt, hogy »ezt neked találták ki«" - fogalmazott Az év vállalkozója kategória győztese.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Szólj hozzá Te is!