Milyen anya az ilyen? Fűzővel sanyargatja 15 éves lányát – Fotó!

A szépségért valóban szenvednünk kell? Persze, mindannyian szeretnénk a legjobb arcunkat mutatni a világnak, és ezért meg is teszünk mindent, de kell lennie egy határnak. Főleg ha egy tinilányról van szó…

Rossz példaképek

A Kardashian lányok lassan átveszik a világuralmat, és bár legtöbbjükről senki nem tudja, mit csinálnak, mégis ők lettek a legbefolyásosabb celebek a világon, főleg a tinik körében. Köztudott, hogy minden szépészeti marhaságot kipróbáltak már - a legutóbbi ilyen a derékformáló fűző - és sajnos sokan gondolják úgy, hogy ez a követendő példa.

Egy 48 éves, korábban modellkarrierről álmodozó, de végül „élő próbababaként” dolgozó angol nő ilyen karcsúsító fűzőt vásárolt 15 éves lányának, hogy az jobban mutasson az iskolai egyenruhájában. Állítólag rengeteg fazont végignézett az interneten, mielőtt kiválasztotta volna a megfelelőt. A tinilány, Tilly, azóta betöltötte a 16-ot és közben új, még komolyabb modellre váltott, amit minden nap visel, hogy ezzel „tréningelje” a testét. Elmondása szerint a barátnői is kedvet kaptak a dologhoz, miután látták az ő sikereit, sőt, versenyeznek is, kinek a dereka a legvékonyabb.

A történet a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!