Fashion&Beauty

Ilyen fürdőruhákat fogunk viselni idén nyáron: ezek lesznek a legmenőbb fazonok

Bár még csak tavasz van, rengeteg üzlet elkezdte már árusítani a bikiniket. Természetesen idén is lesz néhány olyan fazon, amely visszatér a divatba, és ezzel megjelenik a boltok polcain.

2023-as bikinitrendek

Már nagyon vártuk, hogy a különböző márkák előrukkoljanak az idei év legnagyobb bikinitrendjeivel. Főleg azért vagyunk izgatottak, mert alig várjuk, hogy végre nyár legyen, és a vízparton sütkérezhessünk (természetesen szigorúan fényvédővel, naptejjel). Szerencsére van néhány különleges fazon, amit érdemes kipróbálnod, ugyanis a trendjelentések szerint ezek a darabok fognak dominálni ebben a szezonban. Az cuki, fodros fazonok és a csinos virágos egyrészes darabok tökéletes választásnak minősülnek idén, de kicsit a 90-es évekbe is visszatérünk olyan sziluettekkel, mint a drótozott bikinifelső, vagy a magasított derekú alsó.

Ha te is kíváncsi vagy, hogy mely stílusok fognak még dominálni az idei szezonban, lapozd át a galériánkat:

A drótozott bikinifelső nagy divat lesz idén, csakúgy mint a magasított derekú alsó.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...