Fashion&Beauty

Elájulnak a nők ettől a frizuratrendtől, annyira szexi

A bob legújabb verziója most annyira menő, hogy rengeteg nő próbálja ki.

A legújabb bob típus

A lélegzetelállító frizuratrendek jönnek és mennek, de idén egyetlen hajviselet hódította meg a világot: a bob. Ez a "bob reneszánsz", ha úgy tetszik, több altípust is magában foglal. Először ott volt az olasz bob, ami az év elején kezdett feltűnni. Utána jött a francia bob, vagy a bubifrizura, és még sok más verzió. Mindezek a rövid frizurák eljutottak a legnagyobb trendgurukhoz i: Zendaya is bevállalta a trendet, csakúgy, mint Megan Fox, Cara Delevigne, Emma Stone, Kim Kardashian és Doja Cat is. Egyszerűen szinte mindenki kipróbálta valamelyik változatát ennek a trendnek. Azonban a rövid hajat gyorsan meg lehet unni, de nem kell aggódni, ugyanis most ennek egy kicsit hosszabb változata jön a divatba.

Mutatjuk is, hogy melyik stílusról van szó!

A lob, más néven a hosszú bobok, nyilvánvalóan nem számítanak újdonságnak. Amióta léteznek bobok, léteznek lobok is, hiszen az egyetlen módja annak, hogy kiszabaduljunk a bob státuszból, az a növesztés. A frizura már régóta népszerű választás, mivel könnyebb formázni, mint az ultra-rövid bobot, és kevésbé ijesztő módja a rövidebb hajra való áttérésnek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Visszatért a TV2-re a Mutasd a hangod, amiben megint kaptunk érdekes előadásokat.
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.