Fashion&Beauty

Fiatalító, sikkes frizurák 50 feletti nőknek: ezekkel a stílusokkal nem lőhetsz mellé

Ha nem tudod, hogy milyen frizurát válassz 50 éves kor felett, akkor most bemutatjuk, hogy mely fazonok kölcsönöznek fiatalos megjelenést.

Frizurák 50 éves kor felett

A közelmúltban a vörös szőnyeges események tökéletes bebizonyították, hogy az az elképzelés, miszerint a nőknek rövidre kell vágniuk a hajukat, ha elérnek egy „bizonyos életkort”, egyáltalán nem igaz. De aki egyszerűen csak egy könnyen karbantartható, rövid stílust részesíti előnyben, vagy aki olyan fazont keres, amely felfrissíti megjelenést, akkor is segítségére lehet a cikk végén található galériánk.

Az egyik legnépszerűbb rövid frizura természetesen a bob, ez a stílus minden korosztályon és hajszerkezeten működik. A bob mellett számtalan más rövidebb megjelenés is felfedezhető, beleértve a bozontos pixie vágást, lobot és a frufrut. Szerencsére a kedvenc sztárjaink számos inspirációval ellátnak minket, így nem is olyan nehéz már kiválasztani a tökéletes fazont.

Mutatjuk, hogy milyen frizurákat érdemes bevetned 50 éves kor felett:

Susan Sarandon oldalfrufrus, beszárított frizurája például szuper választás 50 felett.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.