Fashion&Beauty

Ez a frizura a lusta, de igényes nők kedvence: gyönyörűvé tesz mindenkit

Új frizuratrend látott napvilágot, amit imádni fognak azok, akiknek nincs reggel fél órájuk arra, hogy formázzák a hajukat.

Pár perc alatt kész

Az kanapéfrizura a legújabb szépségtrend, ami a lusta nők megoldása a jól kinéző, de minimális erőfeszítést igénylő hajviseletre. Ez a stílus a textúráról és a mosások közötti idő maximális kihasználásáról szól. Függetlenül a hajtípustól, néhány alapvető lépéssel elérheted ezt a megjelenést, ráadásul elképesztően egyszerű módon.

Mutatjuk is, hogyan!

Csak fel kell kelni, gyorsan megfésülködni, és valamilyen hajformázó termékkel textúrát adni a hajnak. Ez lehet néhány fújásnyi sóspray, hajformázó krém vagy szárazsampon. Ezután egy kefével vagy a kezeddel kicsit borzold meg annyira, mennyire szeretnéd. Ez a megjelenés jól működik azoknál, akiknek már természetes hullámos a hajuk, különösen a finomabb hajszálú személyeknél. Még nincs vége, lapozz!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.