Már nagyon vártuk: megkapta kis fekete ruháját a szépségápolási eszközök királynője

Van, ami nem megy ki a divatból: ilyen például a fekete-arany színkombináció is, ami nemcsak a ruhákon és kiegészítőkön, hanem a különböző szépségápolási eszközökön is remekül mutat. Immáron a FOREO UFO 2™ is belebújt a kis fekete ruhájába – és valljuk be, a krioterápia királynője mesésen fest benne! (x)

Kívül-belül figyelemreméltó

Már nagyon vártuk a letisztult fekete változatot, ám a külső természetesen nem minden, teljesítményében is figyelemreméltó az UFO 2™: erős motor a T-sonic™ pulzálásnak, teljes spektrumú fényterápia, valamint gyors hűtés és fűtés jellemzi a FOREO elegáns színbe bújtatott készülékét. Könnyen használható, így már napi 90 másodperc után is tapasztalhatod arcbőrödön hatásosságát, ami egyébként felér egy körülbelül 20 perces arcápolási rutinnal, így időt is spórolhatsz. Az egyszerűen kezelhető applikáció továbbra is segítségedre lehet a számodra optimális idejű kezelés kiválasztásában, de akár az alkalmazás nélkül is használhatod a fenti bekapcsológombbal, amivel az arckezelések között is lehet váltani.

foreo ufo 2 fekete arany notino

Kísérletezz a színekkel!

Mire jók a színek?

  • Lila - finomítja a ráncokat és elősegíti a ragyogást
  • Kék - megöli a baktériumokat
  • Fehér - feszesít és csökkenti a vizesedést
  • Ciánkék - nyugtatja a bőrt
  • Zöld - kiegyenlíti a bőrtónust
  • Sárga - nyugtatja az irritált bőrt
  • Narancssárga - frissítő hatású
  • Piros - stimulálja a kollagéntermelést, enyhíti a ráncokat

A feketéhez jóformán minden megy, így bátran kísérletezz a LED fényekkel, aminek vibráló színei ellensúlyozzák az árnyalat komolyságát is. Az őszi időjárásban többször érezhetjük száraznak a bőrünket, valamint a hideg szél kifújhatja arcunkat, így előfordulhat némi pirosodás, a feszülő, húzódó érzésről pedig már nem is beszélve. Ezekre a problémákra érdemes kipróbálni a ciánkéket, ami nyugtatja a bőrt, vagy a sárga egyik árnyalatát, ami az irritált bőrre lehet gyógyír. Bármelyiket is válaszd (vagy állítsd be neked tetszően), nemcsak a FOREO-d, hanem te is jól fogsz mutatni – hogy pontosan mennyire, azt olvasd el tesztcikkünkben!

fekete arany foreo sárga fény hatása

Hőterápia és maszkok

Hol debütál a kis fekete?

Magyarországon elsőként a Notino kínálatában érhető el a FOREO UFO 2™ fekete változata. A Notinonál a FOREO maszkjaiból is nagy választékkal találkozhatsz, amik közül biztosan meg fogod találni arcbőröd kedvencét!

Ősszel jobban fog esni a termoterápia, ám a fentebb említett kipirosodásra, illetve az esetlegesen kialakuló irritáció enyhítésére érdemesebb inkább a krioterápiát (hűtés) választani. Ám amivel még sokat tehetsz arcbőrödért, az a különféle maszkok használata. A hidratáló arcmaszkok szinte nélkülözhetetlenek lesznek ebben az időszakban (például a FOREO Make My Day vagy H2Overdose maszkjai), de a nyugtató hatású maszkok is (például a Farm to Face Green Tea vagy a Cannabis Seed Oil arcmaszkok) előrébb kerülhetnek a piperepolcon. Hogy még mélyebbre hatolhassanak a maszkok hatóanyagai, fűtsd fel az UFO 2™-t, majd a hűtést kiválasztva végezd el az utolsó simításokat, amivel a bőrödbe zárhatod az értékes anyagokat.

fekete arany foreo ufo 2 applikáció arcmaszkok

A bőrápolás mestere

Több FOREO készülékhez is volt már szerencsénk, így bátran állítjuk, hogy a bőrápolás nagymestereivel van dolgunk. Legutóbb a Bear™ kapott új köntöst, ami a ránctalanításban verhetetlen. Emellett az UFO 2™ legkisebb testvérét is megcsodálhattuk már, az UFO minit, ami szintén nagy kedvencünk lett.

Oldalak