Mindig szerettél volna egy menő arctisztítót? Itt a te nagy lehetőséged!

Csak néhány lépés és tiéd lehet sokak kedvenc beauty-tech eszköze.

A NŐ, akirel felnézel

Izgalmas kezdeményezéssel rukkolt elő a szépségápolás és a technológia legújabb vívmányait ötvöző cég, a FOREO. A #PayItForwardWithFOREO kampány lehetőséget nyújt a nőknek, hogy megköszönjék azt a bölcsességet, inspirációt, támogatást, amely generációról generációra, nőkről-nőkre száll – s amely formálja a szépségüket.

A nőnapi kampányhoz egyszerűen csatlakozhatnak a hölgyek: nincs más feladat, mint - Facebook vagy Instagram posztban - megjelölni egy olyan hölgyet, aki hihetetlen hatással van az életükre és egy rövid történetben mesélni róla. A FOREO pedig gondoskodni fog a kiválasztott hölgy ajándékáról: az inspiráló jelölt egy LUNA mini 2 arctisztító készüléket kap ajándékba (39 900 Ft értékben), köszönetképpen azért, hogy a világot még gyönyörűbb hellyé varázsolja életével.

A kampány 2020. március 1. és 2020. március 8. között fut a részt vevő országokban (Nagy-Britannia, Németország, Románia, Magyarország, Csehország, Lengyelország, Franciaország, Olaszország, Svédország, Dánia, Norvégia és Finnország).

Lapozz és tudd meg, pontosan mit kell tenned, ha részt szeretnél venni a kampányban!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!