Ez az egyszerű otthoni dolog a hófehér hollywoodi mosoly titka, még orvos sem kell hozzá

Mindenki szeretne ragyogóan fehér fogakat, de a rendelői fogfehérítést csak kevesen engedhetik meg maguknak és sokan félnek is a fogfehérítés után fellépő fogérzékenységtől. Ha te is hasonlóan érzel, de mégis szép mosolyt szeretnél, a BrightWhite® otthoni fogfehérítővel mindezt gyorsabban elérheted, mint gondolnád! (x)

Mitől más a BrightWhite®?

A BrightWhite® egy új generációs ULTRA WHITE formulával rendelkező peroxidmentes otthoni fogfehérítő. Az otthoni fogfehérítés terén rendkívül hatékony, egyszerűen alkalmazható és biztonságos megoldást nyújt ahhoz, hogy használói élvezhessék a gyönyörű hófehér fogak előnyeit. Tehát leegyszerűsíti és olcsóbbá teszi a fogfehérítést.

Miért fontos, hogy a BrightWhite® otthoni fogfehérítő peroxidmentes?

2012-ben az egész EU területén betiltották a peroxid tartalmú otthoni fogfehérítők használatát. Ezen termékek orvosi felügyelet nélküli alkalmazása ugyanis veszélyes, ezért kizárólag fogorvosok használhatják, otthoni fogfehérítésre szigorúan tilos! Mivel a BrightWhite® termékei teljesen peroxidmenetesek, nem károsítják sem a fogakat, sem a fogínyt. Ezeket már nem csak fogorvosok használhatják, hanem a fogyasztók is az otthonukban.

Honnan érkezett hazánkba a BrightWhite®?

Természetesen a fogfehérítés őshazájából, Amerikából. Köztudott, hogy az U.S.A.-ban végzik naponta a legtöbb fogfehérítést a világon és az ottani fogorvosok is az otthoni fogfehérítést ajánlják pácienseiknek. Termékünket az Amerikai Fogorvosok Egyesülete (ADA) is támogatja és ajánlja. Illetve a termék szakmailag elismert és rendelkezik Európai Uniós CPNP regisztrációval és Biztonsági értékeléssel is.

Milyen előnyei vannak a termékcsaládnak?

Azon túl, hogy peroxidmentes, nincsenek egészségkárosító mellékhatásai, így például az érzékeny ínnyel és foggal küzdők is bátran használhatják. Ezzel a termékkel elkerülhetővé válnak olyan problémák, mint a fogérzékenység, bőrpír, irritáció és vérzés, de mégis képes arra, hogy ugyanazt a ragyogó hófehér mosolyt érje el, mint peroxid tartalmú társai.

Hogyan működik a termék?

A fő alkotó elem a sodium perborát monohidrát, melyből a hideg LED fény hatására aktív oxigén szabadul fel. Az oxigén a fogzománc mikrobarázdáiba behatolva fejti ki fogfehérítő hatását. A végeredmény ugyanaz, mint ha fogorvos végezte volna a fogfehérítést, csak itt természetes kozmetikai anyagokkal érjük el ugyanazt a hatást.

Hogyan kell elképzelni a használatát?

Nagyon egyszerű, gyors és kényelmes. A fehérítő gélt egy duplaívü komfort szilikon fogsínbe töltjük, amit nem kell hőformáznunk, csak felcsatoljuk a lámpára és beletöltjük a gélt. Ezután a szánkba vesszük a 6 LED izzós lámpával és 45 percig kényelembe helyezzük magunkat. A kezelés mindössze 45 percet vesz igénybe alkalmanként és már az első használat után 4-6 árnyalattal fehérebbek fogakat kapunk. A teljes fehérítés 10-20 alkalom, mely után a fogak akár 12-14 árnyalattal fehérebbek lesznek. A fogfehérítést 3-4 havonta célszerű megismételni.

Mire kell figyelnüni a használat során?

A kezeléseket követően 3-4 óráig nem szabad enni, dohányozni és 48 óráig kerülni kell a színes ételek, italok fogyasztását!

Oldalak