Közép-Európa legnagyobb fitness- és életmód rendezvénye újra Budapesten!

A FitBalance Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség expója és mozgás fesztiválja, ami 2006 óta évről-évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre. Az elmúlt 11 évben több százezer résztvevőt sikerült megmozgatni, a mostani, immár 26. FitBalance-on pedig 20 színpadon, közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak majd órákat! (x)

Egészségmegörző- és szűrőprogramok

A szakmai programokon túl a FitBalance folyamatosan törekszik arra, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat is kínáljon a látogatóknak, amik szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz. Ezeken a helyszíneken gyakorlati tanácsokkal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket.

A Fitness és Életmód Expón mintegy 120 kiállító várja az érdeklődőket, ahol az egészségügyi szűrések keretében közel 20 féle szűrővizsgálat látogatására lesz lehetőség. Emellett ismét csatlakozik az esemény programjába a fitness, mint versenysport, valamint a BioTechUSA - FitBalance Testépítő és Fitness Nemzetközi Kupa is részét képezi a programoknak.

Hozd el az egész családot!

A FitBalance sikerét persze nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának és vezetőségnek is köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát.

A szervezők minden regisztrált résztvevő számára ajándékcsomagot és korlátlan ásványvíz fogyasztást biztosítanak, amit a belépő ára tartalmaz. A rendezvényen gondoltak a családokra is, így a szervezők szakképzett pedagógusokkal és sportos gyermekmegőrzővel is készültek, melynek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő!

Részletes program és további információk: www.fitbalance.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!