Feszesíts és hidratálj Schüssler natúr testápolóval!

Schüssler sók kombinációit bőrfeszesítésre fejlesztették, melyben a Natrium chloratum ásványi só visszaállítja bőröd vízháztartásának egyensúlyát és a kötőszövetek rugalmasságát. Bio shea vaj és argán olaj tartalma kiváló narancsbőr kezelésére! (x)

Tudtad, hogy az ásványi sók hiánya bőrproblémákhoz vezet?

A Schüssler NaturCosMEDics natúr krémekben található esszenciális sók fontos szerepet játszanak a sejtjeink élettani működésében, melyek kihatással vannak bőrünk állapotára. Az ásványi sók egyensúlyának felbomlását állítják helyre a Schüssler-sók, melyet Dr. Wilhelm Schüssler határozott meg terápiás rendszerében. A különböző számokkal jelölt ásványi sókat tartalmazó, kizárólag természetes összetevőkből készült krémek megoldást nyújtanak többek között a pattanásos bőrre, a vízhiányos bőrre, vagy akár a pigmentációs zavarokra. A Schüssler natúr krémek jótékony hatású, természetes vivőanyagot tartalmaznak, mint a bio shea vaj, bio argán olaj, kókuszdió vaj vagy a sárgabarackmag olaj.

A szépség belülről fakad!

Ha felismerjük és ügyesen értelmezzük bőrünk elváltozásait és szervezetünk jelzéseit, azzal nem csak szépségünk megőrzéséért teszünk, hanem bizonyos betegségek megelőzéséhez is hozzájárulhatunk. A Schüssler NaturCosMEDics krémek használatával szöveti szinten tápláljuk bőrünket, így nem csupán tüneti szinten közelítjük meg a bőrápolást. Nyáron nagyon fontos a mélyhidratáló kezelés Nr.1+8 Schüssler hidratáló testápolóval, mellyel visszaállítjuk bőrünk vízháztartásának ideális egyensúlyát!

Készülj a strandszezonra Schüssler natúr testápolókkal!

A legújabb Schüssler Natur Lotion 1+11-es Bőrregeneráló testápolóban található ásványi sók szöveti szinten serkentik a bőr fokozott kollagén termelését, megerősítve a bőrszerkezetet. Az E-vitamin, bio shea vaj és bio argán olaj tartalma javítja a bőr textúráját és rugalmasságát. A még tökéletesebb feszesítő hatás érdekében formulája szilíciumot tartalmaz, mely hatékonyan harcol a szövetek megereszkedése ellen. Az egzotikus jázmin illatú natúr testápoló striák kezelésére is ajánlott!

A Nr. 1+8-as natúr testápolóban a Schüssler-sók egyedülálló kombinációját mélyhidratálásra fejlesztették, a Calcium fluoratum es Natrium chloratum ásványi sók visszaállítják bőre vízháztartásának egyensúlyát, melynek köszönhetően szöveti szinten megszünteti a vízhiányt és táplálja a száraz bőrt. A cellulitisz szinte minden nő makacs ellensége, függetlenül bőrtípustól, kortól vagy testalkattól. Az ülőmunka és a helytelen táplálkozás miatt a narancsbőr igen gyakori bőrprobléma, melynek oka szervezetünk vízháztartásában rejlik. A Schüssler krémek közül a frissítő grapefruit illatú Nr.1+8 Schüssler hidratáló testápoló megoldást nyújt a narancsbőr elleni harcban!

A Schüssler NaturCosMEDics krémekben a jótékony hatású ásványi sók 100% natúr alapanyagban vannak elkeverve, előállításukkor nem használtak kőolajszármazékot, illetve parabént. Ha többet szeretnél megtudni a Schüssler natúrtermékekről, akkor látogass el a webáruházukba, vagy érdeklődj a Patikákban!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!