Feszes, ránctalan bőrt szeretnél? Ezt az 5+1 dolgot tartsd be, meg fogsz lepődni az eredményen

Minden nő arra törekszik, hogy sokáig szép és sima bőre legyen. Vannak olyan dolgok, amelyekkel segíthetünk ezen, és feszesebbé tehetjük a bőrünket.

Tippek a szép bőrért

Az öregedés akármennyire is ijesztően hangzik sokak számára, egy gyönyörű folyamat, és ne feledjük, hogy előbb utóbb mindenkit utolér, ezért kár is aggódni miatta. Ha valaki odafigyel a bőrápolásra, és valamennyire szeretné "kihúzni" ezt a folyamatot, akkor viszont van néhány dolog, amit megtehet. Ne feledjük, hogy egyszer így is, úgy is eljön az idő, de természetesen nem ciki foglalkozni a bőrápolással és belemélyedni a témába - ráadásul a bőrünk is meghálálja majd a törődést. A következő tippek betartása nem azt jelenti, hogy 1 hét múlva 10 évvel fiatalabbnak fogsz tűnni, hosszú távon viszont el lehet érni szép eredményeket. Viszont a legfontosabb mindig a megelőzés, azaz ezeket a tippeket érdemes már azelőtt bevetnünk, hogy kialakulnának a ráncaink.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a fényvédő mindennapos használata. A finom vonalak, ráncok és a hiperpigmentáció csak néhány a napfény és UV-fény által okozott bőrproblémák közül. Még ha bent tartózkodsz, akkor is ki van téve a fénynek a bőröd. Az UV-sugarak hihetetlenül erősek, és rendkívüli mértékben felgyorsíthatják az öregedési folyamatot. Amikor a bőr az UV-fény hatására kezdi elveszíteni feszességét, a kollagéntermelés csökkenni kezd.
Kattints a további képekért!

Fotó: 123rf

Oldalak