Fashion&Beauty

5+1 ellenállhatatlan férfi ruhadarab, amiért megőrülnek a nők

Ha egyetértesz, ezt a listát a pasidnak is megmutathatod.

A klasszikus barna bőr

Ha a tökéletes pár cipő kiválasztásáról van szó, akkor a nők nem csak magukra gondolnak, hanem a férfiak stílusérzékére is odafigyelnek. Az általunk leginkább preferált darab pedig a barna bőr, de legalábbis valamilyen sötétebb színű lábbeli, ami tökéletesen passzol egy farmerral vagy elegáns nadrággal is.

Gombolós ing

Erre a ruhadarabra nincs különösebb magyarázatunk, de ha meglátjuk, akkor instant libabőrösek leszünk. A legjobb benne, hogy örök klasszikus, sosem megy ki a divatból, talán ezért vetik be és szeretik annyira a nagy hollywoodi sztárok is.

Dinamit duó: farmer és fehér póló

Ha azt mondjuk, hogy a nők Jolly Jokere az öltözködésben a kis fekete ruha, akkor a férfiaknál ez a farmer-fehér póló kombó. Ha még egy stílusos zakó is társul a szetthet, akkor minket kenyérre lehet kenni.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Brightside.me

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!