Felismerhetetlen friss fotóin a Trónok harca stíluskirálynője

Sosem állt tőle távol az extrém megjelenés, de most minden eddiginél messzebbre ment, szinte felismerhetetlen a Trónok harca Aryája, Maisie Williams. Nektek hogy tetszik az átalakulása?

Hibátlan stílusérzékkel áldotta meg az élet

Maisie Williams még mindig csak 24 éves, de már elmondhatja magáról, hogy felért a csúcsra: mindössze tizenhárom volt, amikor megkapta első és máig leghíresebb szerepét az HBO nagysikerű fantasy sorozatában. A Trónok harcában Aryát, a fiús kislányt formálta meg a nemes Stark-családból, aki érdekesebbnek találja a kardforgatást a hímzésnél. Alakítását rengetegen elismerték és dicsértek, Williams színészi karrierje pedig a széria befejezése után sem torpant meg, folyamatosan kapja az újabb felkéréseket és a jobbnál jobb szerepeket.

Szinte a nézők szeme előtt nőtt fel, és az általa játszott karakterrel ellentétben sosem vetette meg a divatot, mindig is szívesen és nagyon bátran próbálta ki a különböző trendeket, és gyakran kísérletezik extrém színekkel és formákkal is. Az utóbbi időben pedig gyökeres változást vezetett be a külsejében, ugyanis platinaszőke tincsekkel és teljesen kiszőkített szemöldökkel hódít. Azonban ő még ezzel a szokatlan megjelenéssel sem tud mellélőni, igazi stíluskirálynőként így is mindig hibátlanul fest.

Lapozd fel a galériánkat Maisie legutóbbi képeiért!

Kattints a további képekért!

Rengeteg izgalmas címlapot láthattunk már, és természetes, hogy amennyiben Nicole Kidman szerepel egyen, akkor arra sokan kíváncsiak. Pláne, ha ilyen dögös szettben teszi.

Leadfotó: Emma McIntyre/Getty Images

Oldalak