Hirdetés

Mutasd a melltartód, megmondjuk ki vagy – Ezt árulja el rólad a kedvenc fehérneműd

Erre még biztosan nem gondoltál, de a melltartók nem csak a kebleidre „ablakok”, de a lelkedre is. A Victoria’s Secret specialistája elárulja, mi mindent mond el a személyiségedről a kedvenc fazonod.

Push up

Kezdjük is az egyik legkomolyabbal. A push up-osok szeretik, ha minden élethelyzetben az ő kezükben van az irányítás. Szeretsz társaságba járni és flörtölni, nyilván nem véletlenül helyezel olyan nagy hangsúlyt kebleid „láthatóságára”. Szereted megmutatni csodás alakod, magabiztos vagy, ám nem csak a külsőségeket, de az egész életedet tekintve is.

Pánt nélküli

Kalandor típus vagy, és itt nem a férfiakkal való kapcsolatodra utalunk. Szereted élvezni az életet, szívesen próbálsz ki új dolgokat, és nem ijedsz meg a kihívásoktól. Ugyanakkor a divatot tekintve mégis inkább a járt utat választod, sosem vállalnád be például azt, hogy ne viselj melltartót a ruhád alatt.

Merevítős

Te vagy a tipikus szomszéd lány a filmekből, a fiúk sokszor csak barátként tekintenek rád, nem potenciális párként. Család- és barátcentrikus vagy, tudják, hogy mindig számíthatnak rád, ugyanakkor te is gyakran igénybe veszed mások segítségét. Nem te vagy a parti középpontja, de ha nem lennél ott, mindenkinek hiányoznál.

Elöl kapcsos

Nem vagy az a túlságosan megfontolt típus, szeretsz belevágni a dogok közepébe. Gyakran hozol gyors döntéseket, türelmetlen típus vagy, a legjobban a várakozást utálod, mert úgy érzed, elpocsékolod az idődet. A családod éppen ezért gyakran felelőtlennek tar, a barátaid viszont imádják ezt az énedet. Nincsenek nagy elvárásaid és könnyű téged boldoggá tenni.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!