Fashion&Beauty

White party - itt vannak a legdögösebb fehér szettek nyárra

Akárhogy is, a fehér nyáron mindent visz. Remekül kiemeli napbarnított bőrünket, ráadásul önmagában eleganciát és minimalizmust sugároz. Egyszerűen stílusos. Hoztuk a legjobb szetteket.

Fehér szettek nyárra

Írtunk többször arról, hogy nyáron nagy kedvencek lesznek az élénk árnyalatok, hiszen ha valamelyik szezon, akkor ez biztosan megengedi a bátrabb, merészebb tónusok viselését. Jöhet egy erős pink, piros, kék, sárga vagy zöld is, mindegyikkel hódolsz majd a trendnek. Tény azonban, hogy a forró évszak top divatja a fehér, amely napbarnított bőrünkön a legjobban mutat. Ez a szín önmagában elegáns, hiszen letisztult, minimalista, sikkes, szexi... számos pozitív jelzővel tudnánk illetni. Nem véletlen, hogy ebben az időszakban több úgynevezett white partyt is szerveznek az exkluzív és csinos megjelenés jegyében.

Több területen is megállja a helyét

Nem csupán hétköznapi szettekben gondolkozhatsz, ha a fehérről van szó. Otthoni és sport viseleteknél is bevetheted a klasszikus trendet, pontosan ezért az alábbi repertoárban az outfitek között a fast fashion és designer darabok mellett találsz laza loungeweart és athleisure-t is.

Extra Puff Sleeved Dress #limited - white (NANA's, 37 595 HUF)
Kattints a további képekért!

Nem túlzás kijelenteni, hogy a farmer az egyik legnépszerűbb anyag, legyen szó bármilyen ruhadarabról. Most, hogy a "denim look" ilyen erős lett megjelenésben, kiválogattuk a legmenőbb cuccokat, amelyek tarolnak idén nyáron.

Leadfotó: Sugarbird, Stradivarius, NANA's

Oldalak

Fashion&Beauty