Szivárvány ruha - a nyár kedvence, ha unod a fehéret és a minimalizmust

Mi is előnyben részesítjük nyáron a fehéret és a világos outfiteket, de az is igaz, hogy némi színt elvisel a forró szezon, elvégre mikor öltözködjünk élénkebben, ha nem ilyenkor. Az úgynevezett "rainbow dress", vagyis szivárvány ruha favorit lesz az évszakban.

Szivárvány ruha

A divatnak és az öltözködésnek az lenne a lényege, hogy az adott ruha boldogabbá tegyen bennünket, és jobban érezzük magunkat a bőrünkben azáltal, hogy viseljük. A minimalizmus kedvelői - köztük mi is - sokszor törekednek úgynevezett "biztonsági" szettekre, a télen fekete, nyáron fehér alapelvet azonban jó néha napján megtörni, és kicsit kilépni a komfortzónánkból. A következő szezon egyik favorit trendjével ez utóbbi abszolút lehetséges, a szivárvány ruha ugyanis tarolni fog az évszakban - minél színesebb egy darab, annál jobb. Még ha nem is rajongsz feltétlenül az élénk tónusokért, mintákért és azért, hogy magadra vedd az egész színpalettát, egyet biztosan találsz, amely elnyeri a tetszésed és kiegészítheted vele a gardróbod nyárra.

Az alábbi galériában a "rainbow" divat keretében hozunk egy kis termékajánlót, de nem csupán ruhák között válogattunk, a repertoárban mást is találsz - felsőt, táskát és kiegészítőket egyaránt. A kulcsszó mindegyik esetben: a színes.

Top és szoknya (Zara, 6 995 HUF + 6 995 HUF)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Lightinthebox, Answear

Oldalak