Fashion&Beauty

Rendhagyó módon tér vissza a Budapest Central European Fashion Week

A Magyar Divat & Design Ügynökség szigorú egészségvédelmi szabályok betartása mellett szeptember 10. és 13. között kínál lehetőséget a magyar márkák számára, hogy egy szűk hazai közönség előtt ismertessék a 2020-as őszi-téli kollekcióikat a Deák Palotában. A tervezők a Budapest Central European Fashion Week történetében először, egy különleges „trunk show” keretében mutathatják be kollekciójukat, melynek darabjait a Fashion Street-en felállított pop-up store-ban is megvásárolhatnak az érdeklődők.

Izgalmas programok

Az őszi esemény számos ponton rendhagyónak minősül – az MDDÜ rendkívüli szabályok betartása mellett egy szűkebb hazai közönség előtt valósítja meg a szeptemberi divathetet. A tervezők – köztük Zsigmond Dora menswear, Nubu, Artista, Cako, Maison Marquise, Tomcsanyi, Alma Vetlényi, Romani, Sármán Nóra, Varga Viktória, Celeni, Elysian és Zoób Kati - ezúttal trunk show formájában mutatják be a 2020-as őszi-téli kollekcióikat. Az esemény a Young Talents Show divattervezőinek bemutatkozásával veszi kezdetét, akik a rendezvényen való szerepléssel egy inspiráló szakmai közegben mutathatják be tudásukat, amelyet egy 6 hónapos mentorálási program követ majd. A korábbi évekhez hasonlóan a Budapest Central European Fashion Week idén is változatos side eventekkel várja az érdeklődőket városszerte.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...