Így tudod kiválasztani a megfelelő farmert három lépésben - próba nélkül

Ha unod a sorban állást a próbafülkénél, akkor ezt a trükköt szeretni fogod.

Farmer vásárlás próba nélkül

Sokan úgy vagyunk a shoppingolással, hogy egészen addig élvezzük, amíg nem kell beállnunk a fülkénél kígyózó sorba. Egy felsőt még csak-csak megveszünk próba nélkül, de egy farmert kevésbé, tekintve, hogy ma már szinte minden üzletben más méret jó ránk. Amíg viszont az ember felveszi a kiválasztott darabokat, a kedve is elmegy az egésztől, de szerencsére van egy trükkös megoldás az örök problémára. Mutatjuk a bevált receptet, három lépésben.

1. A méret kiválasztása - a "nyakas" módszer

Ahhoz, hogy kiválaszd a megfelelő méretet, tekerd a nadrág derekát a nyakad köré. Ha könnyen összeér, akkor megtaláltad a te darabod.

2. A szélesség meghatározása - "alkar" módszer

A tökéletes derékméretet sem könnyű megtalálni, de az alkarod a segítségedre lesz a kiválasztásban. Ha a képen látható módon könyékig belemászol a farmerba, akkor a szélességből megállapíthatod, jó lesz-e az adott darab.

3. A hossz - "Titanic-effektus"

Ahhoz, hogy meg tudd határozni a farmer hosszát, vedd kölcsön Rose Titanicos pózát és tárd ki teljesen a karod. Ha a nadrág angol spárgázik, és a közepe épp az állad alá esik, gratulálunk, megvan a te darabod.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Címkék: