Fashion&Beauty

Így tisztítsd az ezüst ékszereidet 4 egyszerű lépésben

A divatban ami régi, az lassan, de biztosan újra új lesz, ahogy az ezüst ékszerek is. Bár az elmúlt időszakban az arany ékszerek hódítottak, úgy tűnik, hogy az ezüst darabok újra átveszik a trónt.

Ezüst ékszerek tisztítása

H ezüst ékszereid vannak, idővel valószínűleg észre fogod venni, hogy a csillogó új darab kezd kevésbé újnak tűnni: idővel az ezüst ékszerek elszíneződnek és koszossá válhatnak. Szerencsére az ezüst darabok tisztítása egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe. Valójában csak néhány termékre lesz szükséged, amelyek nagy valószínűséggel megtalálhatók otthonodban, nincs szükség különleges vegyszerekre vagy tisztítószerekre!

Ahhoz viszont, hogy megelőzd az elszíneződéseket, és a kopást, ezeket a dolgokat mindenképpen be kell tartanod:

1. Kerüld a vizet, vagy vedd le az ékszert, mielőtt bevizeznéd a kezed/tested!

2. Lehetőleg légmentes, puha dobozban vagy tasakban tárold az ékszereket!

3. Még azelőtt kend be magad bőrápolási termékekkel, vagy fújd be magadat parfümmel, mielőtt felvennéd az ékszereidet!

És hogyan tisztítsd meg az ékszereket? Mutatjuk!

Használj egy puha sörtéjű fogkefét, hogy óvatosan eltávolítsd a port és a koszt, amely összegyűlhet a barázdák és a bemélyedések mentén. Ha a darab drágaköveket tartalmaz, ügyelj arra, hogy a kő környezetét és hátoldalát is áttisztítsd.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.