Fashion&Beauty

Ezt a 3 hajszínt kéri most mindenki a fodrászoktól: gyönyörű mindhárom árnyalat

Újabb árnyalatok jönnek a divatba idén nyáron és persze ősszel. A stílusos beauty-rajongók már biztosan látták, hogy idén is elképesztő színek jelentek meg a fodrászon toplistáin.

Ez a 3 árnyalat igen népszerű

Ezek az árnyalatok bár az év minden napján tökéletesek, most a fodrászok leginkább nyárra ajánlják őket. Ez a 3 szín nemcsak elképesztően trendi, de könnyen viselhető is, szinte biztos, hogy a gardróbod tartalmához is passzolni fog. Természetesen mielőtt otthoni hajfestésre adnád a fejed, mindenképpen kérd ki a fodrászod véleményét, aki elmondja majd neked, hogy passzolna-e hozzád az adott árnyalat.

Mutatjuk a nyári trendszíneket:

Karamella és csoki A sötétebb árnyalatú hajat tökéletesen kiemelik a "karamellszálak". Ez a hajszín optikailag növeli a haj térfogatát, és több fényt ad az arcnak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.