Fashion&Beauty

Ezeknél a nyári manikűröknél nem fogsz szebbet látni

Mutatjuk a legszebb nyári manikűröket, amik annyira gyönyörűek, hogy tényleg nem lehet ellenállni nekik! Kérd a körmösödtől, vagy készítsd el te magad otthon!

Színes, különleges nyári körmök

Bár rengeteg nő imádja a fekete színt, nyáron mégis sokan előkapják a színesebbnél színesebb darabokat a gardróbjuk mélyéről. Természetesen ennek az is az oka, hogy a fekete szín magábaszívja a meleget, így nem túl praktikus nyáron. Na de ha már úgy döntöttünk, hogy színes darabokat is becsempészünk a napi outfitünkbe, akkor miért ne festenénk a körmünket is színesre? A különböző színek köztudottan javítják a hangulatunkat, így ha másért nem, ezért mindenképp érdemes ilyen körmöket kérned a manikűrösödtől.

A rendhagyó francia manikűrök a fénykorukat élik, ez a pöttyös megoldás igazán stílusos, és nagyon nyárias!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.