Hirdetés

Ezek a szépségtrendek a '90-es évekből most is menők! Te melyiket használod?

Kíváncsi vagy, melyek azok a szépségtrendek, amelyek a kilencvenes évek óta töretlenül velünk vannak és imádjuk őket? Cikkünkben most megnézheted ezeket az időtálló praktikákat!

A kék szemhéjpúder

Ki ne emlékezne rá, hogy mekkora divat volt a kilencvenes években a kék szemhéjpúder. Nem csak a sztárok hordták, hanem a világ összes magára valamit is adó nője, pedig így utólag bátran kijelenthetjük, nem feltétlenül állt mindenkinek olyan jól. Akkoriban a sminkesek nem fogták vissza magukat, a legerősebb árnyalatokkal dolgoztak és álatlában valamilyen sötét, pirosas vagy barna rúzst használtak mellé. Ez látható Cameron Diaz régi fotóján is. Ma már sokkal jobban ügyelnek arra, hogy olyan kéket válasszanak, ami a legtermészetesebb módon emeli ki viselője tekintetét és általában halvány, rózsaszínes rúzst kennek fel hozzá. Ezt Taylor Swift fotóján nézheted meg a jobb oldalon.

Barna árnyalatú rúzsok

Bár nehéz felismerni, a bal oldalon a fiatal Drew Barrymore látható, aki annak idején hódolt a kilencvenes évek minden trendjének, beleértve a barna rúzsok használatát is. Ezek az árnyalatok hosszú évekre kikoptak a divatból, csak az elmúlt egy évben jelentek meg újra. Ebben nagy szerepe van Kim Kardashian 18 éves kishúgának, Kylie-nak is, aki az elmúlt hónapokban igazi bombanővé változott. Mesterségesen megnagyobbított ajkait pedig előszeretettel emeli ki sötétbarna rúzsokkal. Mivel rengeteg követője van a közösségi oldalain, fiatal lányok tömegei kezdték használni ezeket az árnyalatokat.

Lapozz a többi trendért a '90-es évekből!

Fotók: sharonthemakeupartist.com, glamourmagazine.co.uk, glamour.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!