Ez lesz az ősz trendszíne

A Pantone szakértői már ki is adták őszi előrejelzésüket, mely szerint idén a már 2014-ben is fel-felbukkanó narancssárga szín veszi át a vezetést. Lássuk, a kifutókat miként hódította meg a sütőtök árnyalata!

Újragondolt darabok

A Céline kifutóján a kissé retró hatású caprinadrágok és a kantárosok kapták meg a merész színt, így modernizálva a végeredményt. A Miu Miu tervezői nem féltek a csillogástól, a színek és anyagok keveredésétől sem - miért rettentek volna meg pont az erőteljes narancstól?

Modern darabok

A Loewe kifutóján nem csak a futurisztikus megoldások, de a pirosas-narancsos színek is erőteljesen képviseltették magukat. A Louis Vuitton egy szuperszexis, mégis hordható kollekciót dobott piacra - vigyázat extra cselesek ezek a narancs színű kötött holmik a kivágásokkal!

Az ősz alapdarabjai

A Christian Dior az időtlen, mégis modern, hibátlan sikkre helyezte a hangsúlyt - egyszerűen imádjuk ezt a narancsos ruhát! A Joseph kifutóján is az őszi ruhák hódítottak. Már csak egy dögös csizma, egy vastag harisnya, egy kötött kardigán, egy kalap és egy kabát kell - mondjuk mindez feketében.

Fotók: style.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!