Ez a legkeresettebb ruhadarab a Google-ban, amióta Katalin az EB-n viselte

Ha divatról van szó, akkor amihez Katalin hercegné hozzáér, arannyá változik - azaz mindenki azt akarja. Így történt, hogy jelenleg az a kabát a legkeresettebb a Google-ban, amelyet az Európa Bajnokság egyik meccsén viselt, miközben szorított az angoloknak.

A hercegi pár követte az EB-t

Aki nézte az UEFA Európa Bajnokságot láthatta, hogy a nézőközönségben helyet foglalt a brit hercegi pár is. Katalin és Vilmos számos meccsen megjelentek, szurkoltak az angoloknak, akik sajnos az utolsó csatát elveszítették, így nem lett övék a kupa. De most nem is ez a sztorink lényege, hanem az, hogy most az a legkeresettebb ruhadarab a Google-ban, amelyet Katalin az egyik mérkőzésen viselt - méghozzá június 30-án, amikor a britek elverték a németeket.

A piros blézer

A szóban forgó meccsen Katalin hercegné egy piros tweed kabátot viselt, a márka egyébként ZARA. Azóta erre keresnek a legtöbben a neten, bár már lekésett róla az, aki most vásárolna, mert mindenhol elfogyott - nálunk is. Kár érte, tényleg szép darab.

Egyébként a hercegék Beckhammel, Ed Sheerannel és Tom Cruise-zal is néztek egy-egy mérkőzést, a VIP-VIP páholyban foglaltak helyet.

Fotók, leadfotó: Profimedia - RedDot, ZARA

Oldalak