Hercegnőt varázsoltak az ijesztő külsejű fiatal lányból – Tükörbe nézve alig ismert magára

A teletetovált goth lányt igazi csajos hercegnővé alakították át, ő azonban gonoszabbnak látta magát, mint előtte.

A legtöbben ijesztőnek tartják

Shanny Webb a hétköznapokban tipikus mintapéldánya azoknak a lányoknak, akik láttán egy átlagos nagymama legalább tíz percig tartó panaszkodásba kezdene, hogy „milyen csinos kislány, miért kell így elcsúfítania magát?”.

A Brightonban élő 25 éves nő stílusát saját bevallása szerint a nu metal goth és a démoni megszállottság inspirálja. Shannynek húsz tetoválása van, valamint tíz piercing díszíti a testét, valamint fültágítója is van. A mindennapokban is ijesztő kontaktlencsét és sötét ruhákat visel, emiatt gyakran megbámulják az utcán. „Általában csak nevetek rajtuk, mert már megszoktam, hogy feltűnést keltek a megjelenésemmel, és tudom, hogy úgyis mindig bámulni fognak” – idézi a lány szavait a Daily Star.

Shanny szerint azonban a személyisége teljesen különbözik attól, mint amit a külseje sejtet. „Az emberek undoknak, barátságtalannak és megközelíthetetlennek hisznek, pedig igazából nagyon szórakoztató vagyok” – fogalmazott a nő, akit nemrégiben egy átalakítós műsorban teljesen megváltoztattak. Az eredményen mindenki teljesen elámult, egyedül Shanny volt elégedetlen.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2