Fashion&Beauty

Extra sikkes, téli plus size outfitek - Inspirálódj velünk!

Ha legalább 42-es méretet hordasz és téged is kerekded idomaid tesznek egyedivé, most figyelj! 4 szuper stílusos, téli outfitet mutatunk, melyek hatalmas inspirációval szolgálnak majd szezonális öltözködésed kialakításában. Görgess tovább a bomba ötletekért!

Fiatalos sikk

A szettet a combcsizma uralja, válassz bátran te is egy hasonló darabot! Kombináld bőrbetétes, hosszított kabáttal és világos farmerral.

Izgalmas elegancia

A karcsúsított szövetkabátot vele színben azonos, egyenes szárú farmerral és magassarkúval viseld, majd törd meg a szettet egy színes sállal vagy hatalmas shopper táskával!

Fotók: curvygirlchic.com, girlwithcurves.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.